Count down to baby #2

maandag 24 juli 2017

Gender reveal party


Ook bij deze tweede zwangerschap hebben wij besloten om het geslacht van ons beebje aan niemand te verklappen. Vaak krijgen we de vraag of we het niet ontzettend moeilijk vinden om dit te verzwijgen, maar eigenlijk vind ik het net leuk om dit nog als ons eigen kleine geheimpje te bewaren.   

Het enige jammere aan het niet vertellen van het geslacht, is dat we geen gender reveal party kunnen organiseren. Iets dat al jaren hot and happening is in de US, begin je nu ook meer en meer hier te zien. Aan de hand van leuke spelletjes of lekker eten komen vrienden en familie het geslacht van de baby te weten. Het is zelf zo dat sommige ouders er voor kiezen om het zelf ook pas tijdens dit feestje te weten komen. Leuk toch!


Voor mezelf kan ik dit helaas dus niet organiseren, maar ik lijstte enkele leuke ideetjes op voor het geval jullie het geslacht wel al met de wereld willen delen.



1. Laat je gasten een gokje wagen





Voordat je het geslacht bekend maakt, kan je de genodigden laten duidelijk maken wat zij denken dat het zal zijn door hen iets specifiek te laten dragen, foto's te nemen van het jongens- en meisjesteam, een cocktail of hapje voorzien in blauw en roze, ...



2. Zeg het met taart





Of je nu kiest voor een lekkere taart, cupcakes, cakepops of koekjes. Verras je gasten met iets lekkers met als kers op de taart de onthulling van het geslacht. Laat mooie, lekkere cupcakes maken met binnenin een vulling in de kleur roze of blauw. Wie zal er het snelste in zijn cakeje bijten en de kleur zien?


3. Viva piñata



Deze vind ik misschien nog wel de leukste van allemaal. Voorzie een piñata gevuld met snoepjes en confetti in de juiste kleur en laat je gasten hier één voor één eens lekker hard op slaan. Je zal ze nog al eens te keer zien gaan. 

Hebben jij het kunnen verzwijgen of kon je niet wachten om het geslacht met de wereld te delen?
Organiseerde je zelf een gender reveal party? Hoe heb jij het aangepakt?

De foto's voor deze post we gevonden op Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten